Uusi Rovaniemi

Millainen on työpäiväsi? Kampanja kerää tarinoita lappilaisesta työelämästä

Työelämä 2020 -alueverkosto kokoaa tarinoita työelämästä tämän päivän Lapissa. Maakunnan työelämää kehittävän Lapin alueverkoston #Mitätöissä-kampanjan tavoitteena on saada läpileikkaus 2010-luvun lappilaisesta työelämästä ja jakaa tietoa erilaisista töistä ja työkäytännöistä työtä tekevien itsensä kertomana.

Tarinan työpäivästään voi jakaa kuka tahansa lappilainen kampanjan Facebook-sivulle. Tarinan voi myös lähettää sähköpostitse tyopaivankuvaus@ely-keskus.fi tai webropol-lomakkeella. Lomake löytyy Facebook-sivujen kautta. Tyyli on vapaa, mutta muiden yksityisyyttä on kunnioitettava. Webropolin tai sähköpostin kautta tarinan voi jakaa myös nimimerkillä. Tarinoista toimitetaan julkaisu, joka ilmestyy ensi syksynä.

Kampanjan aikana toivotaan kuvia ja videoita työn ääreltä sosiaaliseen mediaan tunnisteella #mitätöissä. Kampanja kestää 1.5. asti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös