Uusi Rovaniemi

Lukijan kuva: Ounasvaara peittyi salaperäiseen sumuun ja taivas leimusi Tottorakan yllä

Tarja Kujala
Lukijan kuva: Ounasvaara peittyi salaperäiseen sumuun ja taivas leimusi Tottorakan yllä

Ounasvaara peittyi keskiviikkona salaperäiseen sumuun, jonka yläpuolelle kohosi vain Tottorakka. Taivas vaaran yläpuolella leimusi upean vaaleanpunaisena. Väriloiston tallensi UR:n lukija Tarja Kujala.

Lukijan kuvia voi lähettää nyt myös WhatsApp-viestillä numeroon 050 5111 872. Sähköpostilla kuvia voi lähettää osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi. Kerro, missä ja milloin kuva on otettu. Liitä mukaan postiosoitteesi. Julkaistusta kuvasta saat pienen palkinnon.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Onkohan tämä salaperäinen sumu lähtöisin Ounasvaaran lumitykeistä, kuten niin useasti muulloinkin? Esim. tänään torstaina sakea kostea sumu on verhonnut kaupungin ja ympäristön maisemat. Jos näin on, niin keinolumen tykittäjillä on aikamoinen ylivalta paikkakunnan sääoloihin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös