Uusi Rovaniemi

Lukijan kuva: Nosturit kuin maamerkkejä

Lukijan kuva. Marjatta Riikonen kuvasi kaupunkinäkymää Pöyliövaarasta.

Lukijan kuva. Marjatta Riikonen kuvasi kaupunkinäkymää Pöyliövaarasta.

Tiia Haapakangas

Marjatta Riikonen kuvasi Rovaniemeä Pöyliövaarassa.

– Jotenkin nuo nosturit olivat kuin maamerkit maisemassa. En tiedä, miksi eivät pilanneet maisemaa, Riikonen pohtii näkemäänsä.

Lähetä lukijan kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 5111 872. Kerro, missä ja milloin kuva on otettu. Liitä mukaan postiosoitteesi. Julkaistusta kuvasta saat pienen palkinnon. Lehti saa julkaistuun kuvaan jatkuvan käyttöoikeuden.

Kommentit (1)

  • Kaupunkilainen

    Olisipa hienoa, jos täällä olisi oikeastikin tuon kaltaisia maamerkkejä! Pari kapeampaa, korkeampaa rakennusta ja vaikka näkötorni.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös