Uusi Rovaniemi

Lukijalta: Keskussairaalan ja urheiluopiston pysäköinti maksulliseksi

Pekka Aho
Lukijalta: Keskussairaalan ja urheiluopiston pysäköinti maksulliseksi
Urpo Alatalo

Sekä Lapin keskussairaalan että Lapin urheiluopiston henkilökunta tietää, että näiden parkkialueita käyttävät lukuisat ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä kummankaan laitoksen kanssa.

Ne toimivat vain ilmaisina auton säilytyspaikkoina, mutta samalla ne vievät paikat asiakkailta. Molempien parkkipaikat ovat sen seurauksena lähes aina täynnä.

Nämä epärehelliset kansalaiset saataisiin karsituksi parkkimittareilla eikä euron, parin uhraaminen parkkimittariin kalliiden harrastusten lisäksi voi olla ylivoimaista. Mikäli taas läheisten ihmisten tapaaminen keskussairaalassa on parista eurosta kiinni, eivät he voi olla kovin läheisiä. Molempien laitosten henkilökunta tulisi luonnollisesti vapauttaa maksuista rekisterinumeron perusteella.

Mittareiden omistajille lisätulo olisi huomattava ja kaupunkilaisille suuri helpotus päivän rutiineihin.


Kommentit (17)

  • huh huh

    Jo on aikoihin eletty. Kaikilla vaan ei välttämättä oo parkkimaksuihin rahaa joten ehdotus olisi että parkkikiekko kehiin niin poleilla käynti helpottuu eikä tarvi vanhoilla ihmisilläkään juosta missään mittarilla hakemassa lippua. Aivan turha selitellä millään väärillä pysäköinneillä tuota juttua. Vai eikö olekkaan rahaa rakentaa parkkihallia niin isoksi että tilaa riittää? Näinkö se sitten rahoitetaan??

  • Nimetön

    Eihän se mukavaa ole, kun joutuu ajeleen ympyrää ja hakemaan parkkiruutua varsinkin kun pitäisi ehtiä annettuun kellonaikaan kontrolliin. Siinäpä sitä sitten miettii, että mihinkäs minä tän auton laitan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös