Uusi Rovaniemi

Lilja Kinnunen-Riipistä muistellaan kirkossa

Jouni Porsanger
Lilja Kinnunen-Riipinen ohjasi Rovaniemellä muun muassa Joulufantasiaa.

Lilja Kinnunen-Riipinen ohjasi Rovaniemellä muun muassa Joulufantasiaa.

Teologi ja teatteritaiteilija Lilja Kinnunen-Riipisen muistolle omistettua kiitosjuhlaa vietetään Rovaniemen kirkossa lauantaina. Muun muassa Joulufantasian äitinä tunnettu taiteilija kuoli viime toukokuussa.

Monet rovaniemeläiset ovat vuosien aikana saaneet nauttia erilaisista produktioista, joita talvea, Suomen luontoa ja kirkkotaidetta rakastava taiteilija valmisti niin Rovaniemellä kuin myös ympäri maailman.

Kaikille avoimessa juhlassa muistellaan monin tavoin hänen töitään ja innostavaa tapaansa työskennellä ihmisten kanssa. Juhlassa nähdään välähdyksiä muun muassa Joulufantasiasta, Lumikirkosta, Noussut Hän on -kirkkodraamasta ja Lutherin häät -draamasta.

Lilja Kinnunen-Riipisen muistojuhla la 16.2. klo 18 kirkossa. Vapaa pääsy.

Kommentit (1)

  • Lilja Kinnunen-Riipisen

    Joulufantasia kauniissa metsämaisemassa ihanan talvireitin varrella Songassa kuului jouluumme sen alkusoittona ja mielen avaajana joulun ihmeelle.
    Kaipaamme sitä tunnelmaa ja tekijää, joka sai vuodesta toiseen sielun ja mielen herkäksi sekä luonnolle avoimeksi.
    Kiitos!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös