Likiliike palkitsi Sanna Koivurannan ja neljä muuta yrittäjää: Likiliikuttaja on ahkeroinut tapahtumissa ja netissä

Pia Jokela
Likiliike palkitsi Sanna Koivurannan ja neljä muuta yrittäjää: Likiliikuttaja on ahkeroinut tapahtumissa ja netissä

Vuoden likiliikuttaja. Sanna Koivuranta on tuonut aktiivisesti esille Likiliikettä ja osallistunut sen tapahtumiin.

Sanna Koivurannan Kauneus- ja Komeushoitola Sanna´s Style palkittiin Vuoden Likiliikuttajana Likiliikkeen ensimmäisessä "yhtiökokouksessa". Paikallisia palveluita suosivassa Likiliike-kansanliikkeessä on mukana jo 172 rovaniemeläistä yritystä, joista nyt palkittiin viisi ansioitunutta.

Sanna Koivuranta on ollut aktiivisesti mukana Likiliikkeen tapahtumissa kuten Yrittäjän päivän vuosittaisessa kansanjuhlassa Lordinaukiolla, kerrotaan palkinnon perusteluissa. Myös netissä hän on nostanut esimerkillisesti Likiliike-merkkiä ja ideologiaa muun muassa omalla Youtube-kanavallaan, jonne hän tekee viikoittain meikkikoulu- ja tuotevinkkivideoita.

”Likiliikkeen tapahtumissa olen tehnyt ohikulkijoille hemmotteluhoitoja pikkurahalla. Olen saanut monia kymmeniä uusia asiakkaita, myös miehiä, jotka rohkaistuvat heti tapahtumaa seuraavalla viikolla hoitolaani, kun ollaan ensin tultu torilla tutuiksi”, Koivuranta kertoo.

Koivurannan hoitolan liikevaihto ja työntekijämäärä on kasvanut Likiliikkeen myötä.

Pia Jokela
Satu Antinkaapo oli mukana tekemässä Vuoden Likitekoa.

Satu Antinkaapo oli mukana tekemässä Vuoden Likitekoa.

Vuoden Likiteko -palkinto myönnettiin Kukkakauppa Helmen Mervi Kontiolle ja Kotileipomo Antinkaapon Satu Antinkaapolle. Kukkakauppias ja kondiittori talkoilivat viime jouluna joulutähtiä ja piparkakkuja kotipalvelun asiakkaille.

Palkintoraadin mielestä naisten tempaus oli pieni ele, joka osoittaa välittämistä. Jatkossa kaikki Likiliikkeet haastetaan hyviin, kaupunkilaisille iloa tuoviin tekoihin.

Vuoden Likiliike-somettajaksi nousi Jouko Rajasen suklaapuoti Choco Deli, jonka makeilla päivityksillä on jo yli 9 000 Facebook-tykkääjää ja yli 1 500 Instagram-seuraajaa. Vuoden Likitalkoolaisena palkittiin valokuvaaja Petri Teppo Studio Articasta.

”Osoittaa mahtavaa asennetta, kun ammattivalokuvaaja on ollut kuvaamassa jokaisessa Likiliikkeen tapahtumassa ja pelkällä talkoohengellä”, raati kiittelee.

Vuoden Likiliike-tulokkaaksi valittiin Lapin Laatukodit LKV, jonka toiminnassa näkyy paikallisen yrityksen perinteiden mukaisesti koko perhe. Raija, Hemmo ja Milla Lehtisalo ovat aktiivisia osallistujia, jotka näyttävät näkyvästi kuuluvansa Likiliike-yhteisöön.

Yhtiökokousillan aikana julkistettiin myös Likiliikkeen neljäs Väärti, joka on Suomalainen Kirjakauppa. Muita Likiliikettä tukevia Väärti-yrityksiä ovat Wetteri, Pohjolan Osuuspankki ja Alma Media.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös