Uusi Rovaniemi

Lemmikki: Jaden mielestä leikkiminen on parasta maailmassa!

Jade nauttii ihmisten seurasta ja kaikesta yhteisestä tekemisestä.

Jade nauttii ihmisten seurasta ja kaikesta yhteisestä tekemisestä.

Jade on kahdeksan kuukauden ikäinen valkoisenpaimenkoiran pentu. Se on aktiivinen ilopilleri, jonka mielestä kaikki yhdessä tekeminen on kivaa.

– Jaden mielestä leikkiminen on ihan parasta maailmassa! Myös ihmiset on ihan lemppareita, kertoo Jaden emäntä Karoliina Keskikallio.

Jade on myös tosi tottelevainen. Jade on tehnyt emäntänsä kanssa tokon, jäljen ja haun alkeita, ja tavoitteena on, että Jadesta tulisi joskus mestari näissä lajeissa – ehkä joskus jopa pelastuskoira!

Jade rakastaa myös juoksemista, ja se lähtee mielellään juoksu- ja maastopyörälenkeille. Kesällä huomattiin, että Jade osaa jopa suppailla.

– Nyt talvea odotellessa haaveilen hiihtämisestä niin, että Jade vetää valjaissa. Harmi vain, että hiihtoladuilla ei saa hiihtää koiran kanssa kuin tiettyinä aikoina ja tietyillä laduilla, Keskikallio sanoo.

Valkoistapaimenkoiraa pidetään usein kotikoirana, mutta Keskikallio on huomannut, että koiran kevyen rakenteen ja aktiivisen luonteen takia sen kanssa voi harrastaa ja urheilla todella paljon.

– Haluan näyttää muille koiraharrastajille, että valkoisestapaimenkoirastakin on johonkin. Ei muuta kuin maailmaa valloittamaan!

Jaden elämää voi seurata Instagramissa tilillä Jadethedogi.

Esittelemme lukijoiden lemmikkejä tällä palstalla. Lähetä meille kiva kuva lemmikistäsi osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi. Kerro viestissä ainakin lemmikkisi nimi, ikä ja rotu. Entä millainen lemmikkisi on luonteeltaan? Mitä teette yhdessä? Liittyykö lemmikkiisi jotain erikoista?


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös