Reijo Väisänen, Erkki Kämäräinen

LC Rovaniemi/Ounasvaara vietti 60-vuotisjuhlaansa lauantaina 18.5. Juhlallisuudet aloitettiin laskemalla seppele Rovaniemen sankarihaudalle.

Päivän päätapahtumana vietettiin Iltajuhla Pohjanhovissa. Juhlan tervehdyssanat kertoi klubin presidentti Reijo Väisänen korostaen yhteistyökumppaneiden sekä LC Lainaksen ja LC Petronellojen kanssa toteutettujen talkooprojektien merkitystä myös tulevaisuudessa.

Rovaniemen kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Esko Lotvonen kiitäen klubia mittavasta hyväntekeväisyystyöstä ja lahjoituksista tärkeisiin kohteisiin.

Mainittakoon, että myös klubin toiminta porokisojen järjestelijänä on näkynyt laajasti Rovaniemellä, ja osaltaan lisännyt kaupungin eksoottista kuvaa pohjoisena turistikohteena. Paikalliset asukkaat ovat jo tottuneet Mäntyvaaran porokisoihin ja kaupungin keskustassa pidettäviin porojen katukisoihin.

Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Pirkko Vihavainen kertoi juhlapuheessaan Lions-toiminnan muutoksen tarpeen. Arvot säilyvät, mutta aiemmat toimintamuodot eivät välttämättä sovellu nykyaikaan parhaalla tavalla, Vihavainen korosti.

Iltajuhlassa juhlivan klubin presidentti Reijo Väisänen ja lion Kari Kähkönen ojensivat 5 000 euron toiminta-avustukset sekä Erkkilänkujan päivätoimintakeskukselle että Näsmänkiepin palvelutalolle. Kummallakin lahjoituksen saajalla oli jo suunnitelmat lahjoitusvarojen käytölle.

Varat tullaan käyttämään asiakkaiden virkistystoimintaan sekä sopivien kuntoutuslaitteiden hankintaan. Ensi kesänä päästään vaikkapa Nätti-Jussi-katujunalla sopivan lämpöisenä päivänä kaupunkikierrokselle sekä Ranuan eläipuistoon viettämään virkistyspäivää.

Juhlassa palkittiin myös juhlivan klubin jäseniä. Lions-ritariksi lyötiin kolme klubin leijonaa, Sauli Heikkilä, Hannu Kerkelä ja Erkki Kämäräinen. Klubin presidentille Reijo Väisäselle myönnettiin järjestön perustajan nimeä kantava Melvin Jones -jäsenyys.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös