Uusi Rovaniemi

Lähetä meille kuva virpojista – voita lahjakortti HopLopiin

Pekka Aho
Virpojat ovat liikkeellä ensi sunnuntaina, jolloin vietetään palmusunnuntaita.

Virpojat ovat liikkeellä ensi sunnuntaina, jolloin vietetään palmusunnuntaita.

Ensi sunnuntaina koittaa päivä, jota odotetaan monessa lapsiperheessä. Silloin vietetään palmusunnuntaita, ja pienet virpojat pajunoksineen lähtevät kiertämään ovelta ovelle.

Lähetä Uuteen Rovaniemeen kuva oman perheesi tai lähipiirisi virpojista! Julkaisemme kuvia virpojista keskiviikkona 17. huhtikuuta ja arvomme kaikkien kuvia lähettäneiden kesken 50 euron lahjakortin HopLopiin.

Lähetä kuvasi osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi tai WhatsApp-viestinä numeroon 050 5111 872. Arvontaan osallistuvat kuvat, jotka on lähetetty viimeistään maanantaina 15.4. kello 10.

Kerro viestissä, ketä kuvan virpojat ovat ja myös heidän ikänsä. Jos kuvassa on muita kuin oman perheesi lapsia, varmista lasten vanhemmilta, että kuvan ja lasten nimet voi julkaista lehdessä. Kerro myös kuvan ottajan nimi.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Siis nämähän eivät ole virpojia, vaan pääsiäistrulleja, jotka perinteisesti kulkevat pitäperjantaina. Palmusunnuntai virpojat eivät esiinny noitina, koska toivottavat siunausta Jeesuksen Jerusalemiin ratsastamisen muistoksi.
    Tällä tavoin karkkiteollisuus on saanut lanseerattua Suomeen erikoisen ilmiön: noidiksi pukeutuneet lapset kiertävät Jeesuksen muistoksi esittämässä “karkki tai kepponen”-tyylistä Halloween showta. Ja aikuisista se on söpöä – tai kiusallista.
    Ja sitten vielä lähetä kuva lehteen!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös