Uusi Rovaniemi

Kaisa Sirénin Huippuvuori-kuvat jälleen nähtävillä

Kuvaesityksessä arktinen luonto esittäytyy jäävuorista jääkarhuihin.

Kaisa_Siren
Valokuvaaja Kaisa Sirén kävi kuvausmatkalla Huippuvuorilla viime kesänä.

Valokuvaaja Kaisa Sirén kävi kuvausmatkalla Huippuvuorilla viime kesänä.

Tiia Haapakangas

Rovaniemi-viikolla nähty kuvaesitys valokuvaaja Kaisa Sirénin Huippuvuorella ottamista kuvista on nähtävillä jälleen ensi viikolla. Matka vie katsojat aivan Huippuvuorten pohjoisosiin 80. leveyspiirille, jonne Sirén teki kuvausmatkan heinäkuussa 2018.

Sirén kertoo, että pitkän laivaristeilyn aikana seilattiin noin 1000 kilometriä, ja vastaan tuli monta pohjoisen luonnon ihmettä; valtavat lintukolonnat, ylilihavat mursut, parrakkaat hylkeet, uskomattomat turkoosit jäävuoret, mereen päättyvät jäätiköt ja arktisen jääkentän kuningas, jääkarhu.

– Mutta ennen kaikkea koko matkan ajan seurana oli luonnon rikkumaton rauha ja ihmeellinen pohjoinen valo, Sirén esittelee.

Kuvaesityksessä reissun lopussa lähdetään kohti impressionistista Huippuvuorten luontoa.

Esitys on nähtävillä Kaisa Sirénin kotigalleriassa Villa Vinkkelissä. Ennakkoilmoittautumista toivotaan rajoitetun paikkamäärän vuoksi osoitteeseen kuva@kaisasiren.fi tai numeroon 040 7769 706 tiistana 16.10 kello 17 mennessä.

Huippuvuori-kuvia studiogalleria Villa Vinkkelissä ti 16.10 klo 19. Kesto n. 45 min. Liput 2/5 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös