Uusi Rovaniemi

Kaisa Muotka grillasi voittajaksi Rovaniemen osakilpailuissa – täydellinen rib eye steak hurmasi tuomariston

Kaisa Muotka grillasi voittajaksi Rovaniemen osakilpailuissa – täydellinen rib eye steak hurmasi tuomariston

Voittaja grillaa. Rovaniemeläinen Kaisa Muotka grillasi lauantaina Lordinaukiolla yleisön seuratessa annoksen valmistumista.

”Aivan mahtava annos”, kehui tuomariston jäsen Janne Pekkala kauniisti koottua lautasta, jolla rovaniemeläinen Kaisa Muotka vei voiton grillauksen Suomen mestaruuskiertueen Rovaniemen osakilpailussa lauantaina.

Lordinaukiolla käydyn kamppailun kärki oli tiukka, mutta ykköspaikka heltisi lopulta täydellisesti grillatulla rib eye steakilla hummustahnan kera. Muotkan lautaselta löytyi myös grillikanaa maustettuna inkiväärillä, chilillä ja kookosmaidolla, joka oli finaalin yllätysraaka-aine.

Kilpailussa todistettiin taas, että grillissä on mahdollista valmistaa lähes mitä vain. Päivän aikana nähtiin muun muassa banaanilettuja vaahtokarkkitäytteellä sekä pekonilla höystettyä perunaröstiä. Pohjoista luovuutta edusti myös pyöreästä ananasviipaleesta grillattu ”keskiyön aurinko”, joka ei kuitenkaan voittanut tiukkaa tuomaristoa puolelleen.

Kisaa tuomaroi Janne Pekkalan rinnalla rovaniemeläinen Jani Eskelinen, joka on hallitseva grillauksen Suomen mestari. Hän voitti valtakunnallisen kisan vuosi sitten.

Kaisa Muotka , 36, lähtee heinäkuussa Helsingin finaaliin puolustamaan rovaniemeläisten hallussa olevaa grillauksen Suomen mestaruutta. Jo osakilpailuvoitto sai kokkina työskentelevän Muotkan hymyilemään leveästi, sillä kerran aikaisemmin hän on jäänyt kisassa kolmanneksi.

Kilpailun järjestää Lidl Suomi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös