Rovaniemen kirjastolla järjestetään ensi tiistaina yhteinen päiväunihetki, jossa voi vaikka rentoutua jouluvalmisteluihin.Yhteiset päiväunet nautitaan musiikkikirjastossa.

Päiväunet ovat osa 3–6-vuotiaille tarkoitettuja Hupsis Kupsis -satuhetkiä, mutta unihetki on tarkoitettu aikuisille. Aikuisten unien ajaksi lapsille on tarjolla puolituntinen tonttukoulu.

Päiväunihetkeen tarvitsee mukaan oman tyynyn. Paikan päällä saa viltin ja alustan. Noin puoli tuntia kestäviä päikkäreitä taustoittaa rauhallinen musiikki ja rentoutumisharjoitus.

Päiväunet aikuisille ja Hupsis Kupsis -tonttukoulu 3–6-vuotiaille ti 4.12. klo 18–18.30 Rovaniemen pääkirjaston musiikkikirjastossa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös