Uusi Rovaniemi

Joulumielen Osoitus avaa Rovaniemen joulukauden lauantaina

Lordinaukiolla tarjolla joulupuuroa, glögiä ja pipareita

MARIA PALDANIUS
Matkailijat ottivat yhteiskuvia joulupukin kanssa viime vuoden joulukulkueessa.

Matkailijat ottivat yhteiskuvia joulupukin kanssa viime vuoden joulukulkueessa.

Kauppakeskusten, Likiliikkeen ja Joulupukin yhteinen joulunavaus järjestetään Rovaniemellä lauantaina 10. marraskuuta. Joulumielen Osoitus -teemainen paraati starttaa kello 11 kaupungintalolta Rovakatua pitkin Lordinaukiolle.

Jouluiseen kulkueeseen saavat liittyä kaikki rovaniemeläiset ja matkailijat osoittamaan joulumieltä vapaalla tyylillä. Tänä vuonna Likiliike on haastanut kaikki yrittäjäyhteisöönsä kuuluvat urheiluseurat mukaan paraatiin.

– Nyt siis keräämään joukkueen junnut, vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja vielä kummin kaimatkin mukaan! Kaikille jotain punaista päälle ja osoittamaan joulumieltä, innostaa Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Eniten osallistujia joulumielen osoitukseen kerännyt lentopallo-, jalkapallo-, jääkiekko- tai salibandyjuniorijoukkue palkitaan 150 euron Likiliike-lahjakortilla, joka käy yli 200 rovaniemeläiseen Likiliike-yritykseen.

Jouluparaati saapuu Lordinaukiolle noin kello 11.20–11.30. Paraatia johtaa Joulupukki yhdessä tontun ja Petteri-poron kanssa.

Paraatimatkalla on jaossa karkkeja.

Perillä kävelykadulla Lapin koulutuskeskus Redu tarjoilee tuhannelle ensimmäiselle joulupuurot. Likiliike-yritykset puolestaan tarjoavat kaikelle kansalle glögiä ja pipareita. Paikalla ovat myös Asemapäällikön laulavat lapset.

Joulupukin kotikaupungin Jouluparaatin toteuttajina ovat kauppakeskukset Revontuli, Rinteenkulma ja Sampokeskus yhdessä Napapiirin Joulutalon, Likiliikkeiden, Rovaniemen Teatterin ja Redun kanssa.

Joulupukki vierailee paraatin jälkeen kauppakeskuksissa. Joulupukki on kello 12.30 Revontulessa, kello 13.30 Sampokeskuksessa ja kello 14.30 Rinteenkulmassa.

Joulumielen Osoitus -kulkue lähtee liikkeelle la 10.11. klo 11 kaupungintalolta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös