Uusi Rovaniemi

Joulukuun Arktisille markkinoille haetaan myyjiä – Haussa laadukkaita lappilaisia tuotteita

Hakutilaisuuteen pitää ottaa mukaan myyntiin suunniteltuja tuotteita.

Veli-Jukka Mustajärvi
Arktiset markkinat on erikoistunut valikoituihin tuotteisiin, joissa painottuu korkealaatuinen käsityö.

Arktiset markkinat on erikoistunut valikoituihin tuotteisiin, joissa painottuu korkealaatuinen käsityö.

Tiia Haapakangas

Perinteisille joulun alla järjestettäville Arktisille Markkinoille etsitään myyjiä. Valintatilaisuus järjestetään keskiviikkona17.10. Arktikumissa

Arktiset Markkinat järjestetään Arktikumissa Rovaniemellä 14.–16.12. Markkinoilla on myynnissä perinteisiä ja uusia lappilaisia ruokatuotteita, käsitöitä ja taidetta.

Ensimmäistä kertaa myyjiksi hakevilla tulee olla valintatilaisuudessa mukana tuotteita, joita he haluaisivat myydä Arktisilla Markkinoilla. Valintatilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Aiempien vuosien myyjät voivat lähettää hakemuksensa suoraan tapahtumakoordinaattori Raija Kivilahdelle osoitteeseen raija.kivilahti@ulapland.fi.

Myyntipaikat sijaitsevat Arktikumin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä Galleria Valossa ja Aurora-salissa, joista toisessa keskitytään paikallisiin makuihin ja herkkuihin ja toisessa lappilaisiin käsitöihin ja taiteeseen. Lisäksi ulos tulee myyntipaikkoja.

Myyntipaikat jaetaan koko kolmipäiväisen tapahtuman ajaksi, ja ne ovat maksuttomia mukaan valituille myyjille. Sisätiloissa on valmiit myyntipöydät verhoiluineen, mutta ulkoalueen esillelaitosta sovitaan erikseen. Myyjäisissä on tilaa myös käsityömestareiden työnäytteille.

Myyjien valintatilaisuus Arktisille markkinoille ke 17.10. klo 16–18 Arktikumissa (Pohjoisranta 4).

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös