Uusi Rovaniemi

Jokamiesluokan mestaruuksia ratkotaan ensi viikonloppuna

Eehi1.kuvat.fi
Jokamiesluokan mestaruuksia ratkotaan ensi viikonloppuna

Ensi viikonloppuna Rovaniemellä kisataan taas jokamiesluokan talvimestaruudesta, kun Rovaniemen Urheiluautoilijat järjestää lauantaina ja sunnuntaina JM Talvimestaruus 2017 -kisat Kuolajoen jäällä.

Kilpailu alkaa lauantaina kello 11, jolloin ajetaan etuveto/kardaani-luokka, nuorten luokka ja naisten luokka. Sunnuntaina kilpailu jatkuu kello 10. Silloin ajetaan yleinen luokka ja senioriluokka.

Kisapaikka sijaitsee Nelostien varressa neljä kilometriä Rovaniemen keskustasta etelään päin.

Jokamiesluokka eli jokkis on autourheiluharrastajan peruslaji, kerrotaan RoiUA:n nettisivuilla.

Jokkiksen perusideana on edullinen kalusto, joka kiertää kuljettajalta toiselle eri kilpailuissa. Auton hinta on vakio, 1 400 euroa.

Auton määrätty vakiohinta säätelee auton rakentamista ja siihen käytettäviä rahamääriä, koska auto voi milloin tahansa kilpailun jälkeen vaihtaa omistajaa.

JM Talvimestaruus 2017 -kisat la–su 25.–26.3. Kuolajoen jäällä. Liput 10 e, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös