Uusi Rovaniemi

Hope-yhdistyksen keräys Rovaniemellä: jokaiselle lapselle ainakin yksi toivelahja

Slotte Clas-Olav

Rovaniemen Hope-yhdistys järjestää joululahjakeräyksen vähävaraisille perheille. Keräyksen tavoitteena on antaa jokaiselle Hopen asiakasperheen lapselle ainakin yksi toiveenmukainen lahja.

Keräys järjestetään K-Supermarket Kauppatorilla, jossa on Hopen joulukuusi. Kuuseen on ripustettu paperilappuja, joihin on kirjoitettu lasten lahjatoiveita. Kuusesta voi napata toiveen, jonka haluaa toteuttaa, käydä ostoksilla ja toimittaa sitten paketoimaton lahja sekä siihen kiinnitetty toivelappu K-Supermarket Kauppatorin kassalle.

Lasten toivelahjojen lisäksi lahjapusseihin kerätään myös jouluisia herkkuja. Myös niitä voi lahjoittaa Kauppatorin kassalle.

Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettista tuka tavaralahjoituksin. Rovaniemen Hope toimii vapaaehtoisvoimin ja auttaa perheitä koko Lapin alueella.

Hopen joululahjakeräys 9.11.–2.12. K-Supermarket Kauppatorilla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös