Uusi Rovaniemi

Harrastus: Alppihiihto sopii koko perheelle

Alppihiihtäjät nauttivat raikkaasta ulkoilmasta ja toistensa seurasta.

Alppihiihtäjät nauttivat raikkaasta ulkoilmasta ja toistensa seurasta.

Santa Claus Ski Team ry on Rovaniemeläinen alppihiihdon erikoisseura. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa alppihiihtoa ja myös valmentautua ja kasvaa lajin huippu-urheilijaksi. Seuran urheilijat ovat menestyneet niin SM-tasolla kuin MM-kilpailuissa ja maailmancupissa.

Alppihiihto on harrastuksena monipuolinen laji, joka tukee lapsen ja nuoren fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua. Seuran juniorit harjoittelevat ahkerasti niin kesällä kuin talvellakin nauttien raikkaasta ulkoilmasta ja kannustaen toisiaan.

Alppihiihtoharrastus sopii lumesta ja vauhdin hurmasta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanja Poutiaisen nimeä kantava alppihiihtokoulu on loistava ponnahduslauta koko perheen harrastuksen pariin. Alppihiihtokoulu on 6–10-vuotiaille tarkoitettu laskettelukoulu, jossa opitaan turvallisen rinnekäyttäytymisen lisäksi laskettelun ja ratalaskun alkeita.

Alppihiihtokoulu alkaa 21. marraskuuta ja harjoittelee kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.30–19. Alppihiihtokoulun huipennuksena on kevätretki Pyhätunturille huhtikuussa.

Myös aikuiset pääsevät kehittämään taitojaan Aikuisten alppikoulussa, joka starttaa tammikuussa 2019.

Ilmoittautuminen Tanjan Alppihiihtokouluun ja lisätiedot: santaclausskiteam.fi tai Kaisa Puttonen p. 040 680 0451, kaisa.puttonen@santasport.fi.

Mitä teillä voi harrastaa? Missä ja milloin? Miten pääsee mukaan? Miksi se on kivaa? Kenelle se sopii? Julkaisemme juttuja Rovaniemen harrastusmahdollisuuksista. Kirjoita toiminnastanne max 1500 merkkiä ja liitä mukaan kuva. Lähetä teksti ja kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös