Anne Torvinen

Jääkiekon Mestis-joukkue RoKin kausikorttihaastekampanja on lähellä toteutumistaan. 1979 kausikorttivarauksen tavoitteesta puuttuu vielä noin 250 varausta ennen perjantaina päättyvää kampanja-aikaa.

"Kun varausaikaa on jäljellä kolme päivää, näyttää vahvasti siltä, että kampanja on toteutumassa. Toivottavasti saamme hyvän loppukirin kampanjalle", RoKi Hockeyn toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

"Kampanjan toteutuminen olisi tärkeä juttu monellakin tapaa. Olimme jo kuluneella kaudella Mestiksen kärkeä yleisömäärissä. Tämän myötä odotamme lisää katsojia otteluihin ja sen myötä entistä parempaa tunnelmaa ja kasvavaa oheismyyntiä. Tulemme panostamaan entistä enemmän yleisön viihtyvyyteen ottelutapahtuman edelleen kehittämisen kautta", Kankaanranta lupaa.

RoKi on luvannut myydä ensi kauden kausikortin 55 eurolla, mikäli kausikorttivarauksia tulee RoKin 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 1979 kappaletta 16. maaliskuuta mennessä. Paikkamerkityn kortin saa kampanjan myötä ostettua 79 eurolla. RoKin kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa rahanarvoisiin etuihin ja tarjouksiin kymmenistä yrityksistä.

Sinipaitojen ensi kauden valmistelut ovat hyvässä vauhdissa muutenkin. RoKi julkaisi viime viikolla uuden päävalmentajan Santeri Immosen sopimuksen, ja myös pelaajasopimusneuvottelut etenevät.

"Joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa, sillä usean pelaajan kanssa ollaan neuvotteluissa jo pitkällä. Vielä ei ole varmuutta saammeko pelaajauutisia tälle viikolle, mutta uskallamme kuitenkin luvata, että kaukaloon luistelee jälleen astetta kovempi RoKi, kun Mestis-kausi 2018–2019 starttaa", Kankaanranta sanoo.

Kausikortin voi varata RoKin nettisivuilta rokihockey.fi/kausari tai sähköpostilla toimisto@rokihockey.fi sekä puhelimella 040 529 4160.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös