Rovaniemen vapaa-ajanlautakunta kutsuu kaikki vuonna 2003 syntyneet rovaniemeläiset perinteiselle itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Lappia-talolle 6.12.

Juhlassa nuoria ovat vastassa kaupunginjohtaja Esko Lotvonen ja vapaa-ajanlautakunnan edustajat. Tilaisuus alkaa kättelyllä, jonka jälkeen on luvassa juhlaohjelma, cocktail-tilaisuus sekä itsenäisyyspäiväjuhlan jatkot teatterin kellariravintolassa. Juhlaohjelma koostuu juhlapuheista sekä tanssi- ja lauluesityksistä. Lisäksi nuorisovaltuuston jäsenet jakavat myös kunniamaininnan Rovaniemeläisille yrityksille nuorisotyöllisyyden edistämiseksi.

Kutsu on lähetetty tänä vuonna reilulle 600 nuorelle. Juhla on jokavuotinen perinne ja saavuttanut paikkansa rovaniemeläisten nuorten keskuudessa.

Lappia-talo ja kaupunginjohtajan kätteleminen tarjoavat juhlavat puitteet, ja monelle juhla on ensimmäinen arvokas tilaisuus, joissa on mahdollista harjoitella juhlaetikettiä ja arvokasta juhlimista.

Nuorille lähetetään henkilökohtainen kutsu kotiin. Kutsukortti tulee esittää juhlaan saavuttaessa. Kutsun mukana nuoret saavat juhlaetiketin, jossa käydään läpi muun muassa pukeutumista ja arvokkaassa juhlassa käyttäytymistä.

Mikäli kutsu ei saavu postitse 23.11. mennessä, nuoret voivat noutaa sen henkilökohtaisesti nuorisotiedotuspiste Popparista kauppakeskus Revontulesta viikolla 48 eli 26.11.–30.11. Juhlaan ei tarvitse ilmoittautua.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös