pääkirjoitus: Kun­ta-alan työ­tais­te­lu on ve­ny­mäs­sä yli kesän, so­pu­jar­ru­na on so­li­daa­ri­suus­va­je

Helatorstai: Tänään vie­te­tään he­la­tors­tai­ta, jolloin "ruo­ho­kaan ei kasva" – mikä se oikein on ja mistä nimitys tulee?

Uuden Ro­va­nie­men vau­va­liit­tee­seen ehtii vielä mukaan – myös kan­si­ku­va haussa

Vuoden 2017 vauvaliitteen kanteen pääsivät kaksoset Enni ja Elsa.
Vuoden 2017 vauvaliitteen kanteen pääsivät kaksoset Enni ja Elsa.
Kuva: Leena Talvensaari

Uusi Rovaniemi julkaisee perinteisen vauvaliitteensä jo yhdennentoista kerran. Liite ilmestyy keskiviikkona 16. helmikuuta ja siinä esitellään vuonna 2021 syntyneitä uusia rovaniemeläisiä.

Liitteeseen pääsee maksutta mukaan jokainen vuonna 2021 syntynyt rovaniemeläinen vauva, jonka kuvan ja tiedot vanhemmat lähettävät toimitukseen nettilomakkeen kautta. Ilmoittautumisaika liitteeseen alkaa olla loppusuoralla, sillä vauvan tiedot tulee ilmoittaa 9. helmikuuta mennessä.

Lomake löytyy osoitteesta uusirovaniemi.fi/vauvaliite. Lomake on nelivaiheinen ja se täytyy täyttää loppuun saakka, jotta tiedot tulevat perille toimitukseen. Kun lomakkeen on täyttänyt onnistuneesti loppuun, siitä saa vahvistusviestin sähköpostiin.

Liitteeseen etsitään myös kansikuvavauvaa. Kansikuvaehdotukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi. Viestissä tulee olla tiedot vauvasta, hänen vanhemmistaan ja kuvan ottajasta.

Kansikuvaehdotusten lisäksi liitteeseen voi lähettää ehdolle esimerkiksi kaverikuvia tai sisaruskuvia. Myös nämä kuvat pitää lähettää sähköpostitse.

Kaikkien vauvaliitteeseen osallistuneiden perheiden kesken arvotaan 175 euron arvoinen lahjakortti Valokuvaamo Kipinän perhekuvaukseen.

Vauvaliite

Toimi näin

Mene osoitteeseen uusirovaniemi.fi/vauvaliite.

Syötä lomakkeeseen vauvan kuva, nimi ja syntymäpäivä. Jos vauvalla ei ole vielä nimeä, ilmoita etunimeksi Tyttö/Poika/Vauva.

Hyväksy ilmoituksen ulkoasu.

Lisää vanhempien yhteystiedot.

Siirry yhteenveto-vaiheeseen ja lähetä vauvasi tiedot julkaistavaksi.

Tarkista, saitko sähköpostiisi vahvistusviestin. Ellei vahvistusviestiä ole tullut, vauvan tiedot eivät ole tulleet perille toimitukseen.