PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Urho Nissilä tykitti KuP­Sil­le ar­vok­kaat pisteet jal­ka­pal­lo­lii­gan kär­ki­kamp­pai­lus­sa - AC Oulu jä­mäh­tä­mäs­sä lii­ga­kar­sin­taan

Ei auttanut uusi päävalmentaja Ricardo Duarte AC Oulua voittoon tärkeässä kotipelissä. Seura on jämähtämässä liigakarsintaan.
Ei auttanut uusi päävalmentaja Ricardo Duarte AC Oulua voittoon tärkeässä kotipelissä. Seura on jämähtämässä liigakarsintaan.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Kuopion Palloseura osoitti jälleen kovuuttaan miesten jalkapalloliigassa, kun joukkue kaatoi mestaruussarjan kamppailussa vieraskentällä Interin 3–2. Inter oli vähällä tiivistää liigan kärkitaistoa KuPSin ja HJK:n välillä nousemalla kahden maalin tappioasemasta tasoihin, mutta maajoukkuemies Urho Nissilä ratkaisi lopulta pisteet vieraille 81. minuutin laukauksellaan.

Ottelun toisen maalinsa iskenyt Inter-maalitykki Benjamin Källman oli tuonut Interin tasoihin vain tovia aiemmin.

HJK piti KuPSin eron kolmessa pisteessä, kun helsinkiläiset löivät vieraskentällä Ilveksen samoin 3–2-lukemin. Brasilialainen keskikenttämies Jair iski HJK:lle kaksi maalia.

Haastajasarjan häntäpäässä KTP viivytti vääjäämättömältä näyttävää putoamistaan ottamalla kauden toisen voittonsa. KTP löi Hongan kotonaan 2–0, mutta ero karsijan paikalla olevaan AC Ouluun on yhä kahdeksan pistettä, kun kautta on jäljellä enää kolme kierrosta.

Oulua odottaa suurella todennäköisyydellä liigakarsinta, sillä joukkue taipui kotonaan IFK Mariehamnille 1–2.