Jääkiekko

Tuukka Raskin kausi huipentuu kotikaukalossa

Boston Bruinsin päävalmentaja luottaa kokemuksen ratkaisevan NHL-finaalien ratkaisuottelussa.

Bruins
Tuukka Rask ja Zdeno Chara ovat Boston Bruinsin kokenutta osastoa.

Tuukka Rask ja Zdeno Chara ovat Boston Bruinsin kokenutta osastoa.

Urheilutieto

Boston Bruinsin maalivahdilla Tuukka Raskilla on ainoana suomalaispelaajana mahdollisuus saada käsiinsä himoittu Stanley Cupin palkintopokaali.

Tuon unelman esteenä on vielä St. Louis Blues, joka on Bruinsin vastustajana jääkiekkoliiga NHL-liigan ratkaisevassa seitsemännessä finaaliottelussa, mikä pelataan torstain vastaisenä yönä.

Huikean kiekkokevään pelannut Rask edustaa Bostonin joukkueessa kokemusta ja sen tuomaa varmuutta. Rask on voittanut urallaan jo yhden Stanley Cupin (2011), joten hän kuuluu niihin pelaajiin, jotka tietävät miten mennään päätyyn asti. Raskin ohella tuolloin mestaruutta juhlineessa Bostonin joukkueessa olivat mukana nykypelaajista myös Patrice Bergeron, Zdeno Chara, Brad Marchand ja David Krejci.

Bruinsin valmentaja Bruce Cassidy luottaa siihen, että hänen kokenut joukkueensa hoitaa homman kotiin seiskapelissä, mikä pelataan Bruinsin kotikaukalossa.

– Meidän pelaajamme ovat olleet näissä tilanteissa ennenkin. Vastustajasta en halua puhua, koska en tiedä miten he tulevat reagoimaan. Mutta oletan, että he pelaavat niin kuin aiemminkin eli todella kovaa. Mutta olen varma, että meillä säilyy maltti, sanoi Bruce Cassidy NHL:n nettisivuilla.

– Kyse on myös siitä, miten kohtaat vaikeudet. Jos vastustaja tekee ensimmäisen maalin, miten siihen reagoit. Nämä ovat ratkaisevia asioita, kuten myös se miten kurinalaisesti pystyt pelaamaan, Cassidy sanaili.


Kommentit (1)

  • Pale72

    Minusta ihan kusetusta näin pitkät pelipäivävälit. Suosii Bostonia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös