Tornion Pallo-47 on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Tommi Haanpään, 26, kanssa.

Haanpäältä löytyy kokemusta Kakkosesta PS Kemin paidassa kaudella 2014. Ykkösessä hän on esiintynyt SJK ja AC Oulun riveissä sekä Veikkausliigassa 50 ottelun verran Jaron ja RoPSin riveissä.

Viime kaudella Haanpää pelasi pelasi seitsemän ottelua RoPSin miehistössä sekä Kakkosta farmisopimuksen puitteissa FC Santa Clausissa, jossa hän pelasi 21 ottelua ja teki yhdeksän maalia.

- Tommin vahvuutena on lähtönopeus ja nopeus yleensäkin. Hänen sopimuksensa myötä laitapelaamiseen tulee vaihtoehtoja, toteavat valmentajat Aleksei Zhukov ja Oleg Eprintsev tyytyväisinä seuran verkkosivuilla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös