TP-47 kaatoi viime hetken rankkarilla RoPon

Tapani Juusola

Tornion Pallo -47 kaatoi viime hetken rankkariosumalla Rollon Pojat jalkapallon Kolmosessa. RoPo joutui antautumaan kotikentällään Rovaniemellä 1-2 (0-1).

Ville Moilanen teki pilkulta ottelun voittomaalin kolme minuuttia ennen täyttä aikaa. Jaakko Pyyny oli vienyt vieraat johtoon ensimmäisellä jaksolla, mutta RoPo tuli tasoihin Tomi Hartikaisen maalilla parikymmentä minuuttia ennen loppua.

Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt, ja sarjajohtaja TP-47 otti kauden kolmannen voittonsa kolmannessa ottelussaan. RoPo puolestaan on kerännyt vain yhden pisteen pelaamassaan neljässä ottelussa.

Kolmonen jatkuu lauantaina Rovaniemellä kun Rovaniemi United saa vieraakseen Haukiputaan Pallon. Ottelu alkaa Saarenkylän tekonurmella kello 14.30.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös