Talousongelmien vaivaama Lentopalloliitto aikoo vähentää henkilöstöä – taloutta on rasittanut Rovaniemen Power Cupin odotettua vähäisempi osanottajamäärä

Pekka Aho
Lentopalloliiton taloutta on rasittanut muun muassa Rovaniemen Power cup-turnauksen odotettua vähäisempi osanottajamäärä.

Lentopalloliiton taloutta on rasittanut muun muassa Rovaniemen Power cup-turnauksen odotettua vähäisempi osanottajamäärä.

STT

Lentopalloliitto aloittaa henkilöstön määrän vähentämiseen tähtäävät yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut ovat osa laajempaa säästöohjelmaa. Liitolla on ollut talousvaikeuksia jo jonkin aikaa, ja esimerkiksi viime vuoden toiminta jäi selvästi tappiolliseksi.

Tämä vuosi ei ole sujunut sen paremmin. Taloutta on liiton tiedotteen mukaan rasittanut Rovaniemen Power Cup -turnauksen osanottajamäärän jääminen tavallista pienemmäksi sekä huipputason lentopallon ja beach volleyn mittava ohjelma. Myös kumppanuuksista saatavat tulot ovat jääneet budjetoiduista summista.

Lentopalloliiton liikevaihto oli vuonna 2018 yhteensä 5,8 miljoonaa euroa. Liitto pyrkii säästötoimillaan vähentämään kuluistaan vuodessa noin 700 000 euroa. Henkilöstövähennyksiksi arvioidaan tässä vaiheessa 3–4 henkeä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Miten on mahdollista, että liitossa tehtiin ex-päävalmentajan kanssa määräaikainen sopimus, jossa ei ollut määrätty korvausta valmentajan jättäessä tehtävänsä kesken kaiken? Se olisi normikäytäntö urheilun saralla. Venäjän liitolta olisi saatu helposti 2-3 työntekijän palkka.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös