Suomen lentopallonaiset jäivät Valko-Venäjän jalkoihin

STT

Suomi hävisi keskiviikkona lentopallon naisten Kultaisessa liigassa Valko-Venäjälle erin 0–3. Hämeenlinnassa pelatun ottelun erälukemat olivat 17–25, 16–25, 18–25. Suomi on pelannut Kultaisen liigan C-lohkossa viisi ottelua, joista neljä on päättynyt tappioon. Valko-Venäjä johtaa lohkoa voitettuaan kaikki viisi otteluaan.

Suomi pelaa viimeisen lohko-ottelunsa lauantaina, jolloin se kohtaa Azerbaidzhanin Mikkelissä. Tapio Kangasniemen valmentaman Suomen pelit päättyvät alkulohkoon.

– Harmittaa, ettemme tänään päässeet haastamaan vastustajaa oikeastaan olleenkaan, Kangasniemi sanoi Ruutu+:n haastattelussa.

Valko-Venäjä-pelissä suomalaisista eniten pisteitä keräsi Piia Korhonen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös