RoKin otteluun ilmaiseksi keskiviikkona - 90 yritystä "Lätkässä Lappiin"

Jouni Porsanger
RoKin edellinen ilmaisottelun vuoden takaa kokosi yleisöä Lappi Areenalle tähän malliin.

RoKin edellinen ilmaisottelun vuoden takaa kokosi yleisöä Lappi Areenalle tähän malliin.

Jääkiekon Mestiskausi jatkuu keskiviikkona Rovaniemellä ilmaisottelulla. Rovaniemen Kiekon ja Keuruun Pallon kohtaamista pääsee seuraamaan ilman pääsylippua.

RoKi jatkaa pelejä maaottelutauon jälkeen runkosarjan 8. sijalta.

"Lätkässä Lappiin" ilmaisottelu on yritysten ja toimijoiden yhdessä mahdollistama tapahtuma, joka toteutetaan toista kertaa Rovaniemellä. Tapahtumaa on tukemassa yrityksiä pääosin Lapista, mutta myös muualta Suomesta. Pohjoisin mukana oleva yritys on Nuorgamista ja eteläisin Helsingistä. Yhteensä peräti 90 yritystä on mahdollistamassa ottelua.

Tavoitteena on täyttää Lappi Areena. Ottelu RoKi-KeuPa HT keskiviikkona klo 18.30.

Ottelua pääsee seuraamaan ilman pääsylippua ja istumapaikan voi valita vapaasti. RoKi pyyttää kuitenkin huomioimaan, että kausikorttilaisilla on oikeus seurata ottelua omalta istumapaikaltaan. Varatut istumapaikat on merkitty istuimeen liimatulla tarralla. Parhaiten vapaata tilaa löytyy pääty- ja kulmakatsomoista.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös