Raviohjastaja Mika Forss on voittanut 3 000 kertaa

STTEspoo

Raviohjastajien valtakunnallista liigaa viime vuodet Suomessa hallinnut Mika Forss saavutti Vermon raveissa uuden merkkipaalun. Ensimmäisessä lähdössä tullut voitto oli Forssille uran 3 000. ykkössija.

Voitto tuli aloittelevien lämminveristen kilpailussa Hannu Isotalon valmentamalla nelivuotiaalla Double Boostilla, joka jätti kilpakumppanit selvästi taakseen ja ravasi 2100 metrillä hienon ennätyksen 16,8.

Forss on kolmastoista suomalaisohjastaja, joka on yltänyt 3 000 voittoon. Listan kärjessä komeilee Jorma Kontio, jolla on koossa yli kymmenen tuhatta ykkössijaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös