Pitkämäki hakee tänään onnistumista MM-finaalissa, Boltin ja Farahin urat päättyvät

Pitkämäki hakee tänään onnistumista MM-finaalissa, Boltin ja Farahin urat päättyvät
STTLontoo

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki kaipaa tänään sataprosenttista onnistumista MM-kisojen loppukilpailussa Lontoossa. Pitkämäki sai karsintakilpailussa vauhdinjuoksunsa kuntoon ja heitti lupaavasti lähes 86 metrin kaaren.

Kello 22.15 Suomen aikaa alkavassa miesten keihäsfinaalissa on mukana 13 heittäjää. Pitkämäki heittää finaalin 11. miehenä. Lontoossa 2012 olympiakultamitalilla yllättänyt Trinidadin Keshorn Walcott avaa kisan, ja olympiavoittaja Thomas Röhler heittää viimeisenä.

Suomessa katseet ovat keihäsfinaalissa, mutta kahden yleisurheilun supertähden arvokisaurat päättyvät tänään MM-Lontoossa. Usain Bolt juoksee Jamaikan pikaviestissä jo alkuerissä kello 12.55 ja mahdollisesti loppukilpailussa kello 23.50. Britannian Mo Farah lopettaa ratajuoksut kello 22.20 alkavaan 5  000 metrin finaaliin. Farah voitti Lontoossa jo kympin ja tavoittelee tuplaa.

Muita tämän päivän loppukilpailuja ovat kello 12 aitajuoksulla jatkuva miesten 10-ottelu sekä iltakilpailuissa naisten korkeus, naisten 100 metrin aitajuoksu ja naisten 4x100 metrin viesti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös