Päivän vetovihje: TUTO Hockey pitää Peliitat pois maalipaikoilta

Timo Brander @TimoBrander

Maanantain paras pitkävetohaku löytyy Mestiksen puolivälieräottelusta Peliitat–TuTo Hockey.

TuTo Hockey on hallinnut sarjaa melko suvereenisti. Se johtaa voitoin 3–0 ja on ollut jokaisessa ottelussa kentällä selkeästi se parempi joukkue. Paremmuus on perustunut toki omaan maalintekovoimaankin, mutta vahvimmillaan TuTo Hockey on ollut näissä otteluissa Peliittojen maalipaikoille pääsyn estämisessä.

Turun pään peleissä tuo on näkynyt myös tulostaululla, sillä Peliitat on kahdessa vieraspelissään pystynyt tekemään vain yhden maalin.

Ensimmäisessä Heinolan pään ottelussa Peliitat teki kolme maalia, mutta tuossakin sen pääsy maalipaikoilla oli hankalaa. Tähän otteluun TuTo Hockey tuskin muuttaa pelitapaansa, joten Peliitoille voidaan jälleen ennakoida maalintekovaikeuksia. Uskon pelinkuva olevan Veikkauksen melko runsasmaalista näkemystä tiukempi ja alle 5,5 maalista tarjottu 1,78 on ihan hyvä kerroin.

Ottelun toinen mahdollinen haku on Peliittojen jääminen alle 2,5 maaliin (kohde 9609, kerroin 1,53)

8929 Peliitat–TuTo Hockey, alle 5,5 maalia (kerroin 1,78)

Veikkauksen Pitkävetoon

”Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia.”


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös