Oulun Lippo joutui Pesäpalloliiton mikroskooppiin

STTHelsinki

Pesäpalloliitto on pannut talousvaikeuksiin jämähtäneen superpesisseura Oulun Lipon huolelliseen seurantaan. Liiton johtokunta asetti torstain kokouksessaan Lipon 2018 sarjalisenssille kiperät ehdot.

Lipon sarjalisenssi perutaan, jos seura ei saa helmikuun puolivälissä 150  000 euron edestä allekirjoitettuja yhteistyösopimuksia. Maaliskuun puoliväliin mennessä sen pitää saada kokoon 250  000 ja huhtikuun puoliväliin mennessä 350  000 euron sopimukset.

Liitto seuraa Lipon kumppanimyyntiä viikoittain. Seurannassa ovat myös Lipon menot. Seuran odotetaan hoitavan maksunsa verottajalle, kaupungille, tuomareille, liitolle ja pelaajien palkkaturvaan.

Mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen työskenteli viime vuonna Lipon markkinoinnissa, mutta vetäytyi Ilta-Sanomien mukaan tehtävästä viime kesänä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös