Mikael Granlund maalasi Winnipegiä vastaan

Useille suomalaisille syöttöpiste

STTWinnipeg

Jääkiekon NHL:ssä suomalaispelaajat ovat olleet vauhdissa yön kierroksella.

Minnesotan Mikael Granlund teki maalin ottelun toisessa erässä Mikko Koivun syötöstä, kun vastassa oli Winnipeg. Lisäksi maalin syötti Minnesotan Erik Haula.

Syöttöpinna kirjattiin ottelusta myös Winnipegin Joel Armialle. Armia syötti pelin avausmaalin.

Ottelun voitti Winnipeg luvuin 5–4.

Suomalaiset keräsivät syöttöpisteitä

Carolinan ja Philadelphian välisestä mittelöstä ovat syöttöpinnat napanneet puolestaan Philadelphian Valtteri Filppula ja Carolinan Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen. Ottelun voitti Philadelphia jatko-ajalla luvuin 4–3.

Filppula syötti maalin ottelun toisessa erässä, minkä jälkeen Philadelphia johti ottelua 2–0. Pelin seuraava maali oli vuorostaan Carolinan. Maalia oli syöttämässä Teräväinen. Ahon syöttämä maali taas syntyi ottelun kolmannessa erässä. Pelin ratkaisi jatko-ajalla Philadelphian Brayden Schenn.

Maalin on syöttänyt myös Coloradon Mikko Rantanen. Rantanen oli syöttämässä toisen erän ainoata maalia ottelussa Chicagoa vastaan. Ottelun voitti kuitenkin Chicago luvuin 6–3.

Yön kierroksella loisti etenkin kanadalaispelaaja Sidney Crosby. Hän teki hattutempun, kun Pittsburgh kaatoi Floridan luvuin 4–0.

Columbus on vuorostaan lyönyt vieraissa New Jerseyn luvuin 4–1, ja Montreal rökitti Ottawan luvuin 4–1. Calgary päihitti Los Angelesin numeroin 5–2.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös