LRK Tornio aloittaa keskiviikkona puolivälieräsarjan Kamppareita vastaan

Nina Susi
LRK Tornio aloittaa keskiviikkona puolivälieräsarjan Kamppareita vastaan

Antti Ekman kuuluu LRK Tornion tukipylväisiin.

Pekka Liikanen

Jääpallon Bandyliigan puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona. Kampparit sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja valitsi vastustajakseen LRK Tornion.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti varsin tasaisten otteluiden merkeissä. Kampparit voitti molemmat ottelut; Torniossa 4-3 ja Mikkelissä 5-2.

Artem Shekhovtsov on noussut tällä kaudella Kamppareiden tehopelaajaksi, runkosarjassa hän keräsi pisteet 39 (26+13). Kalle Lempinen ja Santeri Laitinen säestivät hyvin ja kun seuraikoni Kimmo Huotelin on kuntoutunut niin kampparipakka on hyvin kasassa.

LRK Tornio oli juuri niin hyvä kuin ennakkoon odotettiin. Antti Ekman 25 (16+9) ja Pekka Hiltunen 23 (11+12), Tuomas Mokko (20 12+8) osoittivat olevansa maajoukkuetason pelimiehiä. Joukkue puolusti hyvin ja erikoistilanteet olivat hyvät. Peräti 25 maalia erikoistilanteista. Kampparit on suosikki mutta saattaa hyvinkin mennä kolmanteen otteluun.

Muut puolivälieräparit ovat Veiterä – OLS, Akilles – HIFK ja JPS – Narukerä.

LRK:n ottelut: ke klo 18.30 Mikkeli, pe klo 19.00 Haaparanta, su klo 17 Mikkeli.

Puolivälierät pelataan paras kolmesta – periaatteella.

Ottelut aloitetaan keskiviikkona paremmin sijoittuneen kotikentällä, perjantaina pelataan huonommin sijoittuneen kotikentällä ja mahdollinen kolmas ottelu paremmin sijoittuneen kotikentällä sunnuntaina.

Välierät pelataan paras viidestä –periaatteella alkaen 21.2.

Välierissä pelaavat vastakkain voittajat A-lohkon otteluista sekä voittajat B-lohkon otteluista. Finaalin selviytyvät voittajat A ja B lohkon välieristä ja välierien hävinneet joukkueet pelaavat pronssiottelussa.

Mikäli ottelutilanne puolivälierissä, välierissä, finaalissa tai pronssiottelussa on tasan varsinaisen peliajan jälkeen, ottelua jatketaan 2 x 10 minuutin jatkoajalla, äkkikuolema periaatteella eli ottelu päättyy välittömästi maaliin.

Mikäli ottelu on vielä jatkoajan jälkeen tasan, suoritetaan rangaistuslyöntikilpailu ratkaisuun saakka liiton kilpailumääräysten mukaisesti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös