Lapin urheilugaala suorana lähetyksenä – katso lähetys tästä lauantaina 12.1. klo 19.30 alkaen

Anssi Jokiranta
Viime vuonna Arctic Challenge Levi voitti Vuoden sykähdyttävimmän urheilutapahtuman tittelin. Voittajan valitsivat Lapin Kansan lukijat yleisöäänestyksellä.

Viime vuonna Arctic Challenge Levi voitti Vuoden sykähdyttävimmän urheilutapahtuman tittelin. Voittajan valitsivat Lapin Kansan lukijat yleisöäänestyksellä.

Jaarli Pirkkiö

Lapin Kansa näyttää verkkosivuillaan Lapin urheilugaalan suorana lähetyksenä lauantaina 12. tammikuuta. Lapin urheilugaala on maakunnallinen tapahtuma, joka on toteutettu samalla tavalla kuin valtakunnallinen urheilugaala.

Kemissä Sauvosalissa järjestettävässä iltatilaisuudessa palkitaan viime vuoden parhaat lappilaiset urheilijat ja urheilutoimijat. Tilaisuudessa julkistetaan muun muassa Lapin paras urheilija, Vuoden nuori urheilija, Vuoden valmentaja ja Vuoden sykähdyttävin lappilainen urheilutapahtuma.

Lapin Kansa tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden osallistua gaalajuhlallisuuksiin suoraa lähetystä seuraamalla.

Lähetys alkaa lauantaina 12.1. kello 19.30 tässä:


Kommentit (1)

  • Nimetön

    ois voinu näyttää vielä vähän aikaa tota urheilu gaalaa !!!! tai sen jälkimaininkeja ???

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös