Laineelle palkinto helmikuun parhaana tulokkaana

STTNew York

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine sai keskiviikkona tunnustusta komeasta helmikuustaan. NHL-jääkiekkoliiga palkitsi Laineen, 18, kuukauden tulokaspelaajana liigassa.

Laine teki helmikuun 11 ottelussaan kahdeksan maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Kuukausi huipentui kuuden ottelun pisteputkeen tehoin 8+4. Laine kirjasi myös NHL-historiaa: 14. helmikuuta Dallasia vastaan syntynyt hattutemppu teki hänestä ensimmäisen kolmeen hattutemppuun ennen 19-vuotispäiväänsä yltäneen NHL-pelaajan.

Aiemmat kuukauden tulokkaat tällä kaudella ovat Toronton William Nylander (lokakuu), Columbuksen Zach Werenski (marraskuu), Toronton Auston Matthews (joulukuu) ja Toronton Mitchell Marner (tammikuu).

https://www.nhl.com/news/patrik-laine-named-nhl-top-rookie-for-february/c-287255888


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös