Podcast

Kuuntele Palloraati: Runkosarjasta puolet takana, vieläkö RoPS voi nousta mestaruussarjaan? Vieraana Lapin Kansan jalkapalloasiantuntija Markku Saukko

Anssi Jokiranta
Lapin Kansan Palloraati-podcastin vieraana on tällä kertaa jalkapallosta laajasti kirjoittava Markku Saukko. Palloraatia toimittaa Lapin Kansan toimittaja Mikko Kinisjärvi.

Lapin Kansan Palloraati-podcastin vieraana on tällä kertaa jalkapallosta laajasti kirjoittava Markku Saukko. Palloraatia toimittaa Lapin Kansan toimittaja Mikko Kinisjärvi.

Lapin Kansan Palloraati-podcastin uusimmassa jaksossa vieraana on tällä kertaa Markku Saukko. Laajalla säteellä kotimaista ja kansainvälistä jalkapalloa seuraava Saukko kirjoittaa jalkapallouutisia moniin eri sanoma- ja iltapäivälehtiin.

Rovaniemen Palloseura on pelannut Veikkausliigan runkosarjasta nyt puolet. RoPS on Veikkausliigassa sijalla 10., kun liigassa jäätiin parin viikon mittaiselle maajoukkuetauolle.

Uskooko Palloraati siihen, että RoPS nousee vielä kuuden parhaan joukkoon eli mestaruussarjaan runkosarjan päätteeksi?

RoPSin ympärillä kuuma puheenaihe on ollut läpi kauden ykköshyökkääjä Aleksandr Kokon loukkaantumistilanne. Mitä mieltä Palloraati on kaksinkertaisen maalikuninkaan tilanteesta, onko Kokon aika jo ohi?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuulet vastauksen Palloraadin podcastista.

Palloraadissa vakiovieraana Lapin Kansan urheilutoimituksen esimies Kari Pyykkö. Palloraatia juontaa Lapin Kansan toimittaja Mikko Kinisjärvi.

Kuuntele Palloraati:

Kuuntele myös aiemmat Palloraadit:

Lapin Kansa julkaisee monta podcast-sarjaa joka viikko, tunnetko jo ne kaikki? – Lue esittelyt tästä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös