Podcast

Kuuntele Palloraati: RoPSin edellisestä voitosta kulunut puolitoista kuukautta, miltä joukkueen tilanne näyttää ennen runkosarjan päätösotteluita?

Pekka Aho
RoPSin edellisestä voitosta on kulunut aikaa yli puolitoista kuukautta. RoPS on voittanut tällä kaudella Pasi Tuutin johdolla vain yhden Veikkausliigaottelun. RoPS yrittää palata takaisin voittojen tielle sunnuntaina kotiottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan.

RoPSin edellisestä voitosta on kulunut aikaa yli puolitoista kuukautta. RoPS on voittanut tällä kaudella Pasi Tuutin johdolla vain yhden Veikkausliigaottelun. RoPS yrittää palata takaisin voittojen tielle sunnuntaina kotiottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan.

Lapin Kansan Palloraati palaa ääneen parin viikon tauon jälkeen. RoPSin mollivoittoisesti sujunut kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Vaasan Palloseuraa vastaan.

Kyseessä on klassinen "kuuden pisteen" ottelu, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä sunnuntai-illan koitoksesta.

RoPS on voittanut edellisen kerran puolitoista kuukautta sitten, 18.6. FC Lahden vieraskentällä. VPS:n voitoton putki on kuitenkin huomattavasti pidempi. Vaasalaiset ovat juhlineet edellisen kerran kolmea pistettä viime kaudella, 22.9.2018 PS Kemiä vastaan. Tällä kaudella joukkue ei ole voittanut kertaakaan.

Kesken kauden RoPSin päävalmentajaksi noussut Pasi Tuutti on ottanut joukkueen johdossa tällä kaudella vain yhden voiton. Päävalmentajana kokematon Tuutti on uransa kovimmassa testissä, kun kuopiolaisvalmentaja yrittää hinata RoPSin pois karsinta- ja putoamisviivan tuntumasta.

Palloraati käy läpi joukkueen viimeisimmät käänteet ja ottaa tarkasteluun myös rovaniemeläisten kauden viimeiset runkosarjan ottelut.

Studiossa Lapin Kansan urheilutoimituksen esimies Kari Pyykkö, toimittaja Mikko Kinisjärvi ja Janne Turunen.

Kuuntele Palloraati:

Palloraadin aiemmat osat löydät tästä:

Voit tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä.

Voit tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä.

Löydät kaikki Podcastit myös täältä:

https://www.lapinkansa.fi/aihe/podcast/

Kommentit (3)

  • Nimetön

    Elä sie unoha makkaraa !

  • Nimetön

    Annetaan Pasille ja joukkueelle kaikki tuki. Tosifani kannustaa tilanteessa kuin tilanteessa eikä kettuile. Nostefanit ovat asia erikseen….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös