STTHerning

Mikael Granlund ei nähnyt Suomen ja Etelä-Korean jääkiekkomaajoukkueiden edellistä kohtaamista, Suomen 5–2-voittoon päättynyttä ottelua Pyeongchangin talviolympialaisissa. Selvistä numeroista huolimatta Suomi menetti tuon pelin aikana välillä otteensa.

–  En päässyt näkemään sitä peliä, mutta olen kuullut, että tiukka peli oli. Se on hyvä porukka. Meidän täytyy tehdä töitä, että pääsemme maalipaikoille. Ja voitto tässä on tärkeintä, Granlund sanoi Suomen aamuharjoitusten aikana Herningissä, jossa Suomi ja Etelä-Korea iskevät yhteen kello 17.15 Suomen aikaa.

Olympialaisissa Suomen kokoonpano oli aivan erilainen kuin MM-kisoissa, mutta pelin juoni on sama: Etelä-Korea yrittää ottaa Suomelta vauhdin pois ja sumputtaa puolustuksessa.

–  Olen nähnyt ihan vähän (heidän peliään). Hyvin puolustava joukkue ja siellä on muutaman kahden passin jätkä. He ovat olleet yhdessä pitkään, kurinalainen joukkue. Heidän pelinsä ovat olleet tiukkoja. Kova vastus sieltä tulee.

Granlund kertoi, että Suomi haluaa puolustaa ylhäältä ja päästä vastustajan puolustuksen sisään.

–  Hyvää painetta sinne, sitä ollaan käyty läpi. Erikoistilanteet ovat aina isossa roolissa. He puolustavat tiiviisti, että kiekkoa ja äijiä pitää saada niiden sisälle. Ei varmasti tule helppo peli.

Leijonien aamun jääharjoitus oli vapaaehtoinen. Granlund ei käynyt jäällä.

–  Hyvää aloitusta odotetaan turnaukselle, että saadaan hyvä rytmi. Ensimmäisessä pelissä kaikki ovat aina innoissaan, sitten tiedämme pelin jälkeen enemmän, Suomen kapteeni sanoi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös