MM-jalkapallo

Espanjan maajoukkueluotsille potkut! Sopimus Real Madridiin oli liikaa liitolle

JAVIER LIZON
Espanjan maajoukkueluotsille potkut! Sopimus Real Madridiin oli liikaa liitolle

Espanjan maajoukkue ei ole hävinnyt Julen Lopeteguin alaisuudessa yhtään peliä.

STTMoskova

Espanjan jalkapallomaajoukkueen valmentaja Julen Lopetegui on erotettu juuri ennen MM-kisoja.

– Olemme päättäneet antaa päävalmentajalle potkut. Hänen ansionsa on, että olemme täällä, joten meidän on kiitettävä häntä ja toivotettava onnea. Espanjan maajoukkue kuuluu koko kansakunnalle. Saimme tietää asiasta vain viisi minuuttia etukäteen – että hän siis menee Real Madridiin. On olemassa tiettyjä käytöstapoja. Julen on tehnyt joukkueen kanssa hyvää työtä, mutta emme voi hyväksyä, miten hän toimi tässä asiassa, liitto kertoo tiedotteessa.

Lopeteguin, 51, ja Real Madridin tekemä sopimus julkaistiin eilen, ja hänen oli määrä siirtyä uuden työnantajan palvelukseen MM-kilpailujen jälkeen.

Liiton väkeä sapetti sekin, että Lopetegui oli vasta muutama kuukausi sitten solminut jatkosopimuksen maajoukkueen päävalmentajan paikasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös