STTBydgoszcz

Elias Kuosmanen paini toisen nuorten arvokisamitalinsa tänä vuonna, kun hän sijoittui alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa hopealle. Kuosmanen väänsi tiistaina Puolan Bydgoszczissa toiseksi kreikkalais-roomalaisen painin 98 kilon sarjassa.

Alkuvuodesta hän oli alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa hopealla. Kuosmasen palkintokaapista löytyy myös kultaa, sillä aiemmin hän on juhlinut alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

Ne meriitit eivät määräänsä enempää painaneet tiistaina, kun Kuosmanen raivasi tiensä finaaliin Venäjän Aleksandr Golovinia vastaan. Venäläisvastustaja karkasi finaalissa 5–1-johtoon, mutta Kuosmanen tuli vielä voittotaisteluun mukaan.

Ottelu päättyi Golovinille lopulta pistein 5–3.

MM-kisojen avauspäivä toi Suomelle myös toisen mitalin, kun Toni Metsomäki ylsi 85-kiloisissa pronssille.

Lapin Veikkojen Lauri Mähönen on tulessa huomenna 59-kiloisissa. Hän kohtaa avausottelussa Azerbaidzhanin Sakit Gulijevin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös