Chris Froome kaatui pahasti ja vietiin sairaalaan – Tour jää sivuun

GUILLAUME HORCAJUELO GUILLAUME HORCAJUELO
Chris Froom loukkaantui vakavasti kaaduttuaan Ranskan ympäriajon harjoituksissa.

Chris Froom loukkaantui vakavasti kaaduttuaan Ranskan ympäriajon harjoituksissa.

STT, AFP Roanne

Ranskan ympäriajon kokonaiskisan nelinkertainen voittaja Chris Froome on kaatunut harjoituksissa ja viety sairaalaan. Maantiepyöräilyn tämän hetken suurimman tähden vammoista ei ole tarkempaa tietoa, mutta tallipomo Dave Brailsfordin mukaan kyseessä on vakava loukkaantuminen.

– Hänen tilansa on hyvin vakava. On selvää, ettei hän ole mukana Ranskan ympäriajossa, Brailsford sanoi.

Brittitähden onnettomuus sattui ennen Criterium du Dauphine -kilpailun neljättä etappia. Ineos-tallin Froomelle on tullut kaatumisesta luultavasti luunmurtumia, uutistoimisto AFP:n haastattelema silminnäkijä arvioi.

Brailsfordin mukaan Froomella oli vaikeuksia puhua onnettomuuden jälkeen. Häntä hoidettiin kaatumispaikalla ambulanssissa ja vietiin sen jälkeen sairaalaan saamaan jatkohoitoa.

Ranskan ympäriajo eli Tour alkaa 6. heinäkuuta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös