BBC: Jalkapalloilija Ryan McBride kuoli 27-vuotiaana

STTHelsinki

Irlantilainen jalkapalloilija Ryan McBride on kuollut 27-vuotiaana, uutisoi BBC. Irlannin ylimmän sarjatason Derry Cityn kapteeni löydettiin kuolleena päivä sen jälkeen, kun hän oli johtanut joukkueensa 4–0-voittoon Drogheda Unitedista lauantaina.

McBriden kuolinsyystä ei ole tietoa. Daily Mailin mukaan McBride oli valittanut huonovointisuutta ottelun jälkeen ja lähtenyt kotiinsa, josta hänet löydettiin kuolleena sunnuntaina.

McBriden kodin eteen kerääntyi sunnuntaina iso joukko seuran kannattajia suremaan kuolemaa. McBride pelasi koko 2011 alkaneen ammattilaisuransa Derry Cityn riveissä.

http://www.bbc.com/sport/northern-ireland/39324936 http://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-4329820/Derry-City-captain-Ryan-McBride-dies.html


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös