Tutkija: Trumpiin voidaan yrittää vaikuttaa hänen poikiensa kautta

STTNew York

Yhdysvaltojen tulevaan presidenttiin Donald Trumpiin voidaan jatkossa yrittää vaikuttaa hänen poikiensa kautta, arvioi Yhdysvaltain tutkimuksen dosentti Benita Heiskanen Turun yliopistosta. Trump ilmoitti eilen siirtävänsä vastuun liiketoimistaan pojilleen. Heiskasen mukaan suunnitelma ei riitä eturistiriitojen välttämiseen.

Heiskasen mukaan myös Trumpin suosima diiliajattelu, jossa valtioiden päämiehet sopivat asioista keskenään, korostaa ulkovaltojen mahdollisuutta vaikuttaa Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös