Palestiinalaiset Trumpin uhkauksesta: Jerusalem ei ole myytävänä

STTWashington

Palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin edustajan mukaan Jerusalem ei ole myytävänä. Edustaja kommentoi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tviittiä, jossa tämä uhkasi lopettaa palestiinalaisten saaman talousavun.

–  Jerusalem on Palestiinan valtion ikuinen pääkaupunki, eikä se ole myytävänä kullasta tai miljardeista, Nabil Abu Rudeina sanoi.

Trump sanoi tviitissään, että Yhdysvallat maksaa palestiinalaisille satoja miljoonia dollareita vuodessa saamatta sen paremmin kunnioitusta kuin kiitollisuutta. Trump syytti palestiinalaisia haluttomuudesta neuvotella rauhasta.

Trump tunnusti Jerusalemin joulukuussa Israelin pääkaupungiksi. Abbas sanoi tämän jälkeen, että Yhdysvalloilla ei voi olla roolia Lähi-idän rauhanhankkeessa.

Yhdysvallat tuki vuonna 2016 palestiinalaisalueita yli 300 miljoonalla dollarilla.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Lienee ainoa asia mistä Israel ja palestiinalaiset ovat yhtä mieltä.
    Eifel torniakin ollan myyty.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös