New Yorkissa uusi vakava tulipalo – 23 loukkaantui palossa aiemman suurpalon alueella

STTNew York

New Yorkissa 23 ihmistä loukkaantui tiistaina tuhoisassa rakennuspalossa samalla alueella, jossa vain päiviä aiemmin syttyi yksi New Yorkin historian tuhoisimmista tulipaloista.

Ainakin yhdeksän loukkaantuneista on lapsia. New Yorkin pelastuslaitoksen mukaan neljän loukkaantuneen vammat ovat hengenvaaralliset.

Kolmikerroksinen asuinrakennus tuhoutui palossa täysin. Palo sai alkunsa rakennuksen alakerrassa olleesta huonekalutehtaasta. Rakennuksessa asui 11 perhettä. He kaikki menettivät kotinsa.

Palo syttyi tiistaina New Yorkin Bronxissa samalla alueella, jossa 12 ihmistä kuoli kerrostalopalossa torstaina. Torstain tulipalo oli New Yorkin pahin palo-onnettomuus neljännesvuosisataan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös