BBC: Edesmenneen Sergei Magnitskin perheen asianajaja loukkaantunut vakavasti

STTLontoo/Moskova

Edesmenneen venäläisen asianajajan Sergei Magnitskin perheen asianajaja on loukkaantunut vakavasti Venäjällä, kertoi BBC keskiviikkona. Venäläismedian mukaan Nikolai Gorokhov putosi talon neljännestä kerroksesta, kun hän yritti muiden ihmisten kanssa nostaa kylpyammetta sisään taloon. BBC:n mukaan venäläismedia on julkaissut kuvan, jossa näkyy rikkoutunut kylpyamme.

Magnitskin entisen työnantajan brittiläisen Bill Browderin mukaan Gorokhov olisi kuitenkin heitetty alas. Browder ei kertonut lähdettä tiedolleen.

Magnitski kuoli tutkintavankeudessa epäselvissä oloissa vuonna 2009. Hän oli ennen tätä syyttänyt Venäjän sisäministeriötä laajasta veronkierrosta, mutta päätyi itse syytetyksi saman petosvyyhdin vuoksi.

Tapaus kiristi Venäjän välejä Yhdysvaltoihin.

Tästä pääset BBC:n uutiseen


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös