Avustusjärjestö Oxfamin johtaja eroaa prostituutioskandaalin takia

STTLontoo

Brittiläisen avustusjärjestö Oxfamin johtaja eroaa tehtävästään Haitissa paljastuneen prostituutioskandaalin takia.

Brittilehti Times kertoi helmikuussa, että Oxfamin työntekijät olivat ostaneet seksiä Haitissa vuoden 2010 maanjäristyksen jälkeen. Oxfamin on väitetty yrittäneen peitellä skandaalia, minkä järjestö on kiistänyt.

Mark Goldring ilmoitti keskiviikkona, että jatkaa Oxfamin johdossa vuoden loppuun. Sen jälkeen jonkun muun on parasta vastata järjestön uudistamisesta, Goldring sanoi.

Järjestön varajohtaja Penny Lawrence erosi heti prostituutioskandaalin tultua julki. Myös useita järjestön työntekijöitä on irtisanottu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös