Ankara kylmyys riivaa Pohjois-Amerikkaa – Kanadan lentokentillä kaaos, Yhdysvalloissa neljä ihmistä kuollut kylmyyteen

Darryl Dyck
Ankara kylmyys riivaa Pohjois-Amerikkaa – Kanadan lentokentillä kaaos, Yhdysvalloissa neljä ihmistä kuollut kylmyyteen

Pakkanen paukkui uudenvuodenpäivänä Kanadan Chilliwackissa.

STTMontreal/Washington

Pohjois-Amerikkaa koetteleva ankara kylmyys on pannut pakkasennätyksiä uusiksi eri puolilla Yhdysvaltoja. Maan viranomaisten mukaan ainakin neljän ihmisen tiedetään kuolleen kylmyyteen, kertoi NBC.

Yhdysvaltojen sääpalvelun mukaan kylmä ilmamassa tuo normaalia selvästi kylmempiä lämpötiloja ja vaarallisen kylmää tuulta maan keski- ja itäosiin. Atlantin rannikolla on syytä varautua myrskyyn.

Pakkanen ja lumisade ovat sotkeneet liikennettä myös Kanadan suurimmilla lentokentillä. Satoja Torontosta lähteviä lentoja jouduttiin perumaan lumentulon takia ja osa lennoista myöhästyi neljästä viiteen tuntia.

Myös Montrealin, Calgaryn ja Ottawan kentillä on ollut vaikeuksia.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Lämpeneminen etenee huolestuttavaa vauhtia!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös