pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Pysyykö Toyotan kul­jet­ta­jis­to en­nal­laan? Tal­li­po­mo Ja­ri-Mat­ti Lat­va­lan mukaan "hy­väl­tä näyt­tää"

Concepcion
Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvalan mukaan "hyvältä näyttää" kuljettajiston pysyvyyden suhteen.
Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvalan mukaan "hyvältä näyttää" kuljettajiston pysyvyyden suhteen.
Kuva: NIKOS MITSOURAS

Rallin MM-sarjan kärkitalli Toyota ei ole vielä virallisesti ilmoittanut, jatkaako se ensi kaudella tutuilla kuljettajilla. Kaikki sen kuljettajat ovat tällä hetkellä ilman sopimusta jatkosta. Muutoksia ei liene kuitenkaan luvassa, sillä tallipäällikkö Jari-Matti Latvalan mukaan "hyvältä näyttää" kuljettajiston pysyvyyden suhteen.

Toyotan tallijohto on jo aiemmin ilmaissut halunsa pitää riveissään Kalle Rovanperä, Elfyn Evans, Sebastien Ogier ja Takamoto Katsuta. Nelikko on ajanut tallissa kaudesta 2020 lähtien, ja ainoan muutoksen on tuonut Ogierin jättäytyminen osa-aikakuskiksi viime vuonna.

– Tällä hetkellä pyrimme jatkamaan samalla kokoonpanolla, ja tällä hetkellä emme ole tehneet sopimuksia, mutta yleisesti ottaen hyvältä näyttää, Latvala kertoi Autosport-sivustolla.

– Minulla on hyvä tunne, kaikilla kuljettajilla on hyvä tunne, ja he haluavat pysyä (tallissa). Siinä mielessä en odota mitään suuria muutoksia.

Toyotan kilpailijoilla Hyundailla ja M-Sport Fordilla on niilläkin vielä virallistamatta kuljettajapestejä. Toki Thierry Neuvillellä on jo sopimus Hyundain kanssa ensi vuodeksi, kertoo Autosport.