Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Näyt­te­lyar­vio: Tai­teel­la silmään sot­ke­vaa tu­ris­tia – sukset su­hi­se­vat kun Ars Nartae laskee yli mat­kai­lun suo­si­mas­ta Lap­pi-ku­vas­tos­ta

Taiteilijat ovat valmiit hellimään matkailijaa, joka on valmis tarkistamaan asennettaan matkailussa. Sovinnaisuuden rajat pysyvät kuitenkin paikallaan.

Ars Nartae - Tunturi-Lapin Kuvataideviikot Galleria Kellokkaassa 20.4. saakka. Tunturintie 54 Äkäslompolossa. Avoinna: ma-su klo 9-17.

Avantgardea, Anssi Hanhelan taidetta, surullinen koira ja kirkkoveneen kuvia.

Ars Nartae on matkailijoille suunnattu myyntinäyttely, jonka lähtökohta ei ole yleisöä kosiskeleva.

Lola Cervantes ja Kati Leskinen muistuttavat, ettei matkailu ole pelkkää uistelua eikä shoppailua. Matkailija jättää myös oman jälkensä maisemaan.

Haluammeko antaa Lapista kuvan lumen ja porojen satumaana, vai nykyaikaan asettuneena yhteiskunnan osana? Satumaassa mikään ei kulu, eikä siellä asu tavallisia asukkaita turismin riesana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.